Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer

Wat kan ik voor je betekenen?

in balansIk kan je begeleiden op weg naar een lichaam dat weer in balans komt door het aanpassen van je levensstijl. Door het geleidelijk aanpassen van je levensstijl begin je je weer fit en energiek te voelen. Daarnaast verminderen of verdwijnen zelfs allerlei vage klachten, waarvan je eigenlijk gewend bent geraakt dat ze aanwezig zijn in je leven. In veel gevallen hoef je deze klachten dus helemaal niet te hebben.

Uit eigen ervaring weet ik dat het aanpassen van je levensstijl enorme voordelen heeft. Zelf had ik last van migraine, PDS (Prikkelbaar Darm Syndroom), PMS (Premenstrueel Syndroom) en tijdens mijn zwangerschap heb ik last gehad van een depressie. Vanuit deze klachten ben ik op zoek gegaan naar hoe ik de rest van mijn leven zoveel mogelijk klachtenvrij kan leven. Zo ben ik uitgekomen bij de opleiding van trainer hormoonfactor van Ralph Moorman, www.dehormoonfactor.nl. Door de opleiding werd ik zo enthousiast dat ik me verder ben gaan verdiepen. Vervolgens heb ik de studie orthomoleculaire voedingsleer met succes afgerond en deze krijgt nog een vervolg. Op de planning staan orthomoleculaire voeding voor kinderen, orthomoleculaire suppletie, darmtherapie en detox coach. Met deze kennis wil ik graag mensen op weg helpen naar een levensstijl, waarbij ze klachtenvrij kunnen leven of een gezond(e)re) levensstijl willen aannemen.

Heel veel klachten en kwalen worden veroorzaakt door een hormonale disbalans. Wist jij bijvoorbeeld dat de darmen in verbinding staan met de hersenen? Het is dus niet vreemd dat PDS en depressie samen gaan.

Ben jij je klachten zat? Wil je weer lekker energiek door het leven gaan en daarbij ook nog eens afvallen en afkomen van klachten/kwalen die worden veroorzaakt door een zogenoemde hormonale disbalans, zoals bijvoorbeeld:

– PMS
– Darmklachten
– Depressie
– Auto-immuunziekten
– Burn out
– Problemen met in- en doorslapen
– Diabetes type 2
– Lovehandles
– Over- of ondergewicht
– Migraine
– Menstruatieproblemen
– Overgangsklachten
– Ontstekingen
– Niet afvallen ondanks veel sporten
– Schildklierproblemen
– Weinig energie
– (Over)vermoeidheid
– Laag libido
– Acne
– Huidproblemen
– Candida (schimmelinfectie)
– PCOS
– Onvruchtbaarheid
– Voedselallergie of -intolleranties
– Etc.
Neem dan contact met mij op. Staat je klacht er niet bij, neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.
06-29456720
ylibhealthcoach@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op augustus 5, 2015 door .

Navigatie

%d bloggers liken dit: