Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer

Morgen de hele dag op pad. Dit is mijn survivalkit!!

De vakantie is weer voorbij en vanaf morgen weer back to reality!! Ik zit morgen de hele dag bij een seminar over EHealth, superleuk!! De lunch neem ik mee, want ik weet niet wat ze serveren 😉. Dit is mijn survivalkit 😀.

’s Ochtends start ik thuis met een ontbijt van 3-4 boekweitwafels dik belegd met verschillende soorten beleg.

En dan op weg met m’n survivalkit!! Voor tussendoor een plakje bananenbrood (voor de ochtenddip 😉), wat fruit en tomaatjes. En voor de lunch kokosyoghurt, blauwe bessen, kaneel en noten. Het beste is om een half uur voor de lunch wat fruit te eten. Het restant hou ik over om ’s middags nog te eten met de tomaatjes.

2 reacties op “Morgen de hele dag op pad. Dit is mijn survivalkit!!

 1. Pleunie
  september 24, 2015

  Hoe maak je het bananenbrood? Sound good…

  Geliked door 1 persoon

  • Your Life in Balance
   september 24, 2015

   Recept volgt snel, waarschijnlijk vanavond nog 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op september 23, 2015 door .
%d bloggers liken dit: