Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer

Lees snel verder als je wilt weten wat één van mijn beautygeheimen is!! 

IMG_2059Eens in de zoveel tijd verwen ik mezelf met een gezichtsbehandeling bij Secrets of Beauty in Hoofddorp. Alleen was het dit keer geen verwenmomentje, eerder een tergmomentje!! Ik had namelijk een Rose de Mer peeling gepland 😁. Ik kan je vertellen dat het ondergaan van deze peeling niet één van m’n favorieten is. Maar hé, je moet er wat voor over hebben hè 😉!! Je voorkomt wel vroegtijdige huidveroudering en je behoudt langer een jonge en jeugdige huid. Wie wil dat nou niet?!?!
Als ik moet omschrijven hoe het voelt, dan kan je het vergelijken met een schuurpapiertje dat over je huid heen wordt gehaald. Na de peeling ben je verzekerd van een rood gezicht ☺️. De opvolgende dagen blijf je rood en vanaf dag 2 kan je daarbij gaan vervellen.
Ook dit keer ging ik van te voren weer het internet op om op te zoeken hoe het verloop na de peeling er ook alweer uit zag. Maar wederom vond ik niets!! Vandaar dat ik op het idee kwam om hierover een blog te schrijven incl. een paar foto’s!!! Whaaaaa, best scary!! Ik kan nu alvast verklappen dat ik van Secrets of Beauty een Rose de Mer peeling mag verloten. Onderaan de blog lees je wat je hiervoor moet doen.

Eerst maar eens wat meer vertellen over wat een Rose de Mer peeling is en doet?

Deze peeling is 100% natuurlijk. Het is een diepe Marine Peeling op basis van zeeroos, algen, koraal, mineralen, eiwitten en nog meer goede ingrediënten uit de zee. De zee is een onuitputtelijke bron van actieve ingrediënten die gebruikt worden in de geneeskunde en cosmetica. Men beweert zelfs dat het plasma van de zee vergelijkbaar is met het plasma van de mens. Daarom wordt de zee soms wel ‘de bron van de toekomst’ genoemd. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een zichtbare versteviging van de huid, verfijnt de structuur, vermindert zichtbaar littekens en pigmentvlekken.

Vooral de onderste huidlaag wordt dikker en steviger gemaakt. Het zorgt er verder voor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen, verjongen en er wordt in een versneld tempo nieuw collageen en elastine aangemaakt.

Nou, daar komt ie!! Mijn dagboek van het verloop na de peeling

Dday!! De dag van de peeling: door de peeling ontstaat er een prikkend gevoel op mijn gezicht. Dit gevoel blijft tot en met de volgende dag. Manja legt uit dat er kleine balletjes (de zeeroos) als het ware in je huid worden gemasseerd en aan de zeeroos zitten kleine haakjes. De zeeroos gaat onder de dode huid zitten om ‘m op die manier los te maken.

Dag 1: mijn huid is rood en voelt nogal droog en strak aan. Je mag 24 uur lang geen water, tonic, crème of iets dergelijks op je gezicht doen. Dat vertraagt namelijk het proces en dat wil ik natuurlijk niet. Ik wil een optimaal resultaat, dus gewoon even afzien. Gedurende de dag blijft het trekkerige gevoel hangen.
’s Middags rond een uur of drie begint de jeuk. Ik blijf tegen mezelf zeggen dat jeuk genezing betekent en dat ik er vooral vanaf moet blijven 😁. Om 20u kan ik eindelijk gaan smeren. Ok, het is heerlijk, maar het haalt niet het branderige en trekkerige gevoel weg. Het maakt mijn gezicht wel wat soepeler. Voordat ik naar bed ga smeer ik nog een keer met een hydraterende crème.

Dag 2: m’n huid voelt droog en trekkerig aan en ik zie er nog steeds uit als een kreeft. De jeuk is ook continu aanwezig. Na een blik in de spiegel zie ik dat ik nu ook wat vocht vasthoud 🙄…… Het zal er vast wel bij horen, maar ik stuur Manja toch even een berichtje. De vorige keer had ik dit namelijk niet. Al snel belt ze mij en geeft aan dat dit heel normaal is. Het trekt vanzelf weer weg. Gedurende de dag smeer ik meerdere malen m’n gezicht in. ’s Avonds zie ik de eerste schilfers tevoorschijn komen. Dat belooft wat voor morgen en het plan is om gewoon naar mijn werk te gaan.

Dag 3: OMG 😱, check de foto van dag 3 😁!!! Mijn gezicht voelt nog steeds trekkerig en droog aan, is nog meer opgezet, rood en daar komen de schilfers ook nog eens bij. Ik zie er fantastisch uit!! Echt een dag om jezelf lekker voor paal te zetten op je werk 😂😂😂. De jeuk heeft zich inmiddels geconcentreerd rond mijn wangen en kaaklijn. Na het douchen smeer ik mijn gezicht in en het ziet er al een stuk beter uit. Ik ga gewoon naar kantoor. Of mijn collega’s het nu op de foto’s zien of in het echt, lekker boeiend!! Ik kan je vertellen dat ik toch wel wat vreemde blikken en vragen kreeg, die varieerden van ‘ik durf niet eens te vragen wat je hebt gedaan’ tot aan ‘je ziet eruit als een garnaal’, en bedankt 😂!!

Dag 4: mijn huid is iets minder rood en opgezwollen, jeukt en voelt nog steeds droog en trekkerig aan. De schilfers zijn gelukkig wel wat minder dan gisteren. Het gaat eindelijk de goede kant op!!!

Dag 5: weer een verbetering ten opzichte van dag 4, maar mijn gezicht is nog steeds wat rood, opgezwollen, trekkerig, jeukt en er zijn nog wel wat schilfers aanwezig.

Dag 6: YEEEAAAHHH!! Eindelijk neemt mijn gezicht weer normale proporties aan 😃. Het is nog wel een beetje rood en het jeukt ook nog steeds. Daarnaast voelt mijn gezicht nog steeds droog en trekkerig aan.

Dag 7: mijn gezicht is bijna weer zo goed als normaal. De laatste schilfers nemen afscheid van mijn gezicht en ik kan nu ook zien dat mijn huid echt is opgeknapt van de behandeling.

Dag 8: JAAAA, daar ben ik weer en zoals ik al eerder aangaf, mijn huid ziet er dus echt beter uit!!

Hier komen de foto’s!!!


Volgens mij heeft het dit keer wel wat langer geduurd voordat mijn huid weer helemaal hersteld was. Hoe dat komt??? Ik heb werkelijk geen idee. Ik ben in ieder geval weer blij met het resultaat en ja ik plan de volgende peeling binnen het jaar weer 😃. Het is echt een boost voor je huid!!!

Hoe leuk is dat!! Ik mag van mijn vriendin Manja van Secrets of Beauty een Rose de Mer peeling verloten!! Door het delen van dit bericht op Facebook en het achterlaten van een originele reactie kan je de Rose de Mer winnen!! Laat mij weten waarom jij zo graag deze peeling wilt winnen. Er mag één reactie per persoon worden achtergelaten. De prijswinnaar wordt binnen een week na publicatie bekend gemaakt op Facebook. Ik kijk uit naar jullie reacties!!

Gezonde groetjes & een fijn weekend!!!

Chantal

5 reacties op “Lees snel verder als je wilt weten wat één van mijn beautygeheimen is!! 

 1. natasja van schravendijk
  november 14, 2015

  Door je blog ben ik nieuwsgierig geworden of Rose de Mer peeling echt een boost is voor je huid… daarom zou ik het willen ervaren en zo mogelijk je mening kunnen delen. Maar of ik zo stoer ben als jouw om de foto’s na de behandeling te delen denk ik niet….

  Geliked door 1 persoon

 2. Manja Kulk
  november 14, 2015

  Succes met de verloting Chantal!

  Geliked door 1 persoon

 3. corien
  november 17, 2015

  Reuze stoer dat je dat zo deelt, maar absoluut een duidelijke omschrijving wat de behandeling inhoudt en hoe het proces daarna verloopt. Zo kun je achteraf iig niet zeggen dat je niet precies wist wat het inhield. Heeft mij idd ook nieuwsgierig gemaakt, al zal ik er dan wel een week vrij voor nemen. Maar hè, da’s ook leuk 😀

  Geliked door 1 persoon

  • Your Life in Balance
   november 18, 2015

   Hi Corien, had je t bericht op FB gedeeld? Dat is nl een voorwaarde om mee te doen aan de loting. Groetjes, Chantal

   Like

 4. Michelle van Grootveld
  november 18, 2015

  Wow ziet er heftig uit maar het resultaat is verbluffend! Zou graag zelf willen ervaren hoe mijn huid er weer stralend uit gaat zien door deze bijzondere peeling!
  Duimen maar 😊

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op november 13, 2015 door .
%d bloggers liken dit: