Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer

Ervaringen

L. B. uit Almere, maart 2019
Ik had hevige rugpijn met uitstraling naar buik. Chantal heeft mij gescand en daarna behandeld.
Heb ook eindelijk heerlijk geslapen en de ergste pijn is weg.
Nu op naar de volgende behandeling.
Chantal alvast heel erg bedankt en tot de volgende behandeling.

J. V. uit Nieuw-Vennep, september 2018
Een paar maanden geleden kwam ik met NES in aanraking. Ik voelde me futloos, moe en mijn huid was onrustig. Na 3 behandelingen heb ik mijn energie terug en mijn huid is stukken beter. Super bedankt Chantal voor je fijne begeleiding 😘

L. S. uit Nieuw-Vennep, mei 2018
Bedankt, door de scan kwamen veel dingen aan het licht en zijn we door middel van infoceuticals (druppels) aan de slag gegaan om dit te herstellen.
Nu ruim een half jaar later, voel ik me fitter, lekkerder in mijn vel, maar ook zelfverzekerder. Ik zie hierin een verschil.
Ik heb o.a. inzicht gekregen in wat mijn lichaam wel en niet nodig heeft, maar vooral wat mijn lichaam niet nodig heeft, zoals foute koolhydraten, suikers en andere lege voedingstoffen.
Ik heb geen enkele infectie of ontsteking gehad en dat terwijl er veel mensen geveld werden door de griep is dat bij mij niet gebeurd. Ik had/heb meer energie dan in de winters ervoor.
De begeleiding is grondig, deskundig en Chantal dacht met mijn eigen ideeën goed mee.
De voeding tips zijn goed te doen. Waar ik het meest aan moest wennen was het innemen van de infoceuticals, omdat hier een klein beetje alcohol in zit en ik dit nooit gebruik. Maar het resultaat is zeer goed en ik heb door de NES scan een duidelijk beeld gekregen waar mijn problemen zaten. Chantal bedankt!

H. Bakker-Verhoef uit Nieuw-Vennep, mei 2018
Vanwege sterke hormonale schommelingen ben ik bij Chantal te rade gegaan. Na een eerste Total Bodyscan kwamen wat blokkades naar boven die ik wel kon rijmen, maar niks schokkends. Wel zei ze meteen dat ik moest gaan letten op gluten, zuivel en suiker. En we zijn begonnen met infoceuticals om de blokkades aan te pakken. Een bijzondere ervaring, ik was wel even van de kaart, maar merkte daarna wel verbetering! Pas een tijd later ben ik ook mijn voedingspatroon aan gaan passen en dat had ook een positief effect op hoe ik mij voelde. Fijn dat ik daar achter ben gekomen dankzij Chantal. Inmiddels een stuk meer in balans.

%d bloggers liken dit: