Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer

Links

logo JPEGChantal is aangesloten bij VoedingGezond. Klik op het logo voor nog meer informatie over VoedingGezond.

neslogoChantal is NES practitioner. N.a.v. de Total Body Scan kan Chantal zien waar blokkades/verstoring in het lichaam aanwezig zijn. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld. Met de MiHealth en de infoceuticals wordt informatie aan het lichaam gegeven die het nodig heeft om zichzelf te herstellen. Klik op het logo voor meer informatie.

BGNChantal is aangesloten bij de BGN. Klik op het logo voor meer informatie over BGN.

Kind en Voeding LogoStichting Kind en Voeding is opgericht om (groot) ouders en kinderen bewust te maken van het belang van natuurlijke voeding voor de gezondheid. Chantal is aangesloten bij Stichting Kind & Voeding en verzorgt voorlichting en gastlessen in de regio op basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen over gezonde en eerlijke voeding.

logo de hormoonfactorDEFDEFChantal heeft de opleiding van De Hormoonfactor voltooid en neemt ook deze kennis mee in het traject. Klik op het logo voor meer informatie.

Yoni-logo_Toxic-free? Yep, toxic-free! De tampons, maandverband en inlegkruisjes van Yoni zijn gemaakt van biologisch katoen en dus gezonder en milieuvriendelijker dan hun synthetische tegenhangers.

 

ladycompEen natuurlijke en betrouwbare anticonceptiemethode.

 

secrets-of-beautyDe favoriete plek van Chantal voor bijvoorbeeld een heerlijke gezichtsbehandeling. Een professionele schoonheidssalon in Hoofddorp met persoonlijke aandacht en advies op maat.

%d bloggers liken dit: