Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer

Over mij

Foto persberichtMijn naam is Chantal Riko en ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Nieuw-Vennep. Voeding & gezondheid zijn onderwerpen waarin ik altijd geïnteresseerd ben geweest. In de afgelopen jaren heb ik veel opleidingen en cursussen op dit gebied gedaan. In 2015 heb ik ‘Your Life in Balance’ opgericht en sindsdien begeleid ik cliënten op het gebied van gezondheid door middel van lekkere, gezonde voeding in combinatie met een gezond beweeg- en leefpatroon. In 2017 heb ik de naam aangepast in Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer, omdat deze naam beter past bij de activiteiten.

Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer is dé plek voor innovatieve begeleiding naar een gezonde leefstijl, waarbij gebruik wordt gemaakt van meetbare informatie die in het lichaam opgeslagen ligt. Aan de hand van de NES Total Body Scan worden verstoringen en blokkades in het lichaam in kaart gebracht en deze informatie wordt gebruikt voor een op maat gemaakt behandelplan. De eerste correctie wordt direct in gang gezet met de NES MiHealth. Voor meer informatie:  https://gezondheidspraktijkhaarlemmermeer.nl/nes-total-body-scan/

In 2017 ben ik aangesloten bij VoedingGezond, omdat ik het belangrijk vind om kennis te delen en het leuk vind om samen te werken met collega’s. We delen dezelfde visie en dat is o.a. dat je een gezonde geest in een gezond lichaam krijgt als het lichaam de juiste tools krijgt aangereikt. Diëten hoort daar niet bij. Daarmee worden eerder verstoringen veroorzaakt dan dat er een balans ontstaat. Ook is het lastig om oude gewoonten te doorbreken op de korte termijn. Daarom is het 16 weken programma van VoedingGezond zo’n mooie tool. Gedurende deze periode wordt u bewust gemaakt van wat o.a. voeding voor uw lichaam kan betekenen, en krijgt u de tijd en tools om uw leef- en eetpatroon aan te passen naar een patroon dat bij u past. Bij een gezonde geest in een gezond lichaam horen natuurlijk ook bewegen, sporten en voldoende ontspanning. Deze onderwerpen worden ook meegenomen in de begeleiding.
Met het 16 weken programma van VoedingGezond zorgen we er samen voor dat u een gezond en lekker voedingspatroon ontwikkelt, waarmee u de rest van uw leven uit de voeten kunt.

Gezonde groetjes,
Chantal

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:
Tel: +31 6 29 45 67 20
E-mail: info@gezondheidspraktijkhaarlemmermeer.nl

Opleidingen en cursussen

Gewichtsconsulent (BGN nr. 4080)
NES Practitioner
Trainer Hormoonfactor
Orthomoleculaire voeding
Orthomoleculaire darmtherapie
Orthomoleculaire voeding voor kinderen
Orthomoleculaire suppletie

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: