Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer

VoedingGezond 16 weken programma

Als consulent van VoedingGezond begeleid ik cliënten op het gebied van gezondheid door middel van lekkere gezonde voeding in combinatie met een gezond beweeg- en leefpatroon.

VoedingGezond: meer dan alleen voeding!

Ik geloof niet in de diverse diëten en werk daar dus ook niet mee! Ik vind het belangrijk dat u handvatten krijgt in hoe u gezonder kunt leven, zodat u aan het eind van het 16 weken programma zelfstandig, verantwoorde keuzes kunt maken. Onze methode richt zich op bewustwording en daarnaast krijgt u op een leuke en simpele manier educatie over voeding en leefstijl en welke gevolgen dit heeft voor uw lichaam en geest. In 8 stappen begeleid ik u naar een gezond eet-, beweeg- en leefpatroon.

Daar waar nodig of wenselijk is, kunnen we gebruik maken van hoogwaardige voedingssupplementen om eventuele tekorten aan te vullen of ter ondersteuning van een gezond eetpatroon. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde meetapparatuur om de lichaamssamenstelling in kaart te brengen. We meten onder andere lichaamsgewicht, BMI, vet%, visceraal vet% (buikvet om de organen), spier-skeletmassa, het basaal metabolisme en indien nodig de centimeters.

❝ Gezonde mensen hebben vele wensen in hun leven, een ziek mens maar 1! ❞

❝ Veel mensen hebben er niets voor over om niet ziek te worden, maar er alles voor over om beter te worden! ❞

❝ Het is veel beter te voorkomen dan te genezen! ❞

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:
Tel: +31 6 29 45 67 20
E-mail: info@gezondheidspraktijkhaarlemmermeer.nl

%d bloggers liken dit: