Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer

VoedingGezond 8 weken programma TIJDELIJK

Tijdelijk bied ik een 8 weken programma aan i.v.m. mijn zwangerschap! Starten kan tot 10 augustus 2018! Begin februari 2019 kan er weer gestart worden met het 16 weken programma.

Als consulent van VoedingGezond begeleid ik cliënten op het gebied van gezondheid door middel van lekkere gezonde voeding in combinatie met een gezond beweeg- en leefpatroon.

VoedingGezond: meer dan alleen voeding!

Ik geloof niet in de diverse diëten en werk daar dus ook niet mee! Ik vind het belangrijk dat u bewust wordt van uw huidige leefstijl en hoe u daar gezonder en meer verantwoord in kunt ontwikkelen. Onze methode richt zich dan ook op deze bewustwording en tevens richt het zich op een leuke en simpele manier van educatie over voeding en wat voeding doet in het lichaam. In 4 of 8 stappen begeleid ik u naar een gezond eet-, beweeg- en leefpatroon. Stap voor stap wordt duidelijk hoe gemakkelijk gezond eten eigenlijk is en hoe waardevol het is om regelmatig te bewegen. Na mijn begeleiding kunt u zelfstandig verantwoorde keuzes maken.

Daar waar nodig of wenselijk is, kunnen we gebruik maken van hoogwaardige voedingssupplementen om eventuele tekorten aan te vullen of ter ondersteuning van een gezond eetpatroon. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde meetapparatuur om de lichaamssamenstelling in kaart te brengen. We meten onder andere lichaamsgewicht, BMI, vet%, visceraal vet% (buikvet om de organen), spier-skeletmassa, het basaal metabolisme en indien nodig de centimeters.

 

 

❝ Gezonde mensen hebben vele wensen in hun leven, een ziek mens maar 1! ❞

❝ Veel mensen hebben er niets voor over om niet ziek te worden, maar er alles voor over om beter te worden! ❞

❝ Het is veel beter te voorkomen dan te genezen! ❞

 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:
Tel: +31 6 29 45 67 20
E-mail: info@gezondheidspraktijkhaarlemmermeer.nl

%d bloggers liken dit: